Pitkien painajaisten, synkkien pilvien, kastelevien kyyneleiden ja muutamien Xanorien jälkeen herään, hieraisen silmiäni ja tajuan perkele sentään, elämä ei ole ollenkaan hassumpaa.

Avieropaperiin nimen laittamisen jälkeen olen tehnyt elämässäni muutamia muitakin asioita ensimmäistä kertaa elämässäni. On huippua huomata olevansa aikuinen ja siltin oppivansa jotain uutta, tekevänsä joitakin asioita Ihka ensimmäistä kertaa elämässään.

Olen harrastanut yhden illan jutun ja teeskennellyt orgasmin. Haluan painottaa kuitenkin että orgasmin teeskenteleminen ei välttämättä missään muotoa ole huono juttu. Seksi oli hyvää mutta niin kuin muissakin asioissa joita tekee ensimmäistä kertaa, minuakin jännitti ja koin parhaimmaksi (jo ihan fyysisestikin) ottaa käyttöön naiselliset näyttelijän lahjani ja antaa toisen ymmärtää että vapisen orgamista.
Ja kuulin olevani hyvä, miksi en siis antaisi toisenkin ymmärtää olevansa hyvä?

Parasta tässä kaikessa on se, että elämässäni on tällä hetkellä kolme erityisesti tärkeää Miestä. Nämä mieheni ovat tehneet sen mitä en itse ole osannut tai pystynyt. He ovat nostaneet itsetuntoani, naiseuttani ja uskallusta elämään - he ovat tehneet sen mistä olen jo kauan haaveillut.

IsoV (nimi muutettu) on Iso, Nallekarhumainen mies jonka kanssa seksi on hurjaa, rietasta ja villiä. Hänen kainalossaan tunnen kuitenkin oloni turvalliseksi. Hän osaa hassutella, nauraa ja vitsailla.

MT (nimi muutettu) on pieni, tyylikäs ja erittäin vahvalla itsetunnolla varustettu mies jolta kuitenkin puuttuu elämänkokemus. Mutta hän osaa hyväillä naista tavalla joka saa joka ainoan solun tärisemään. Pidän hänestä vaikka toisinaan hän ärsyttää minua suunnattomasti.

MR (nimi muutettu) on....mies johon voisin rakastua. Hän koskettaa puheillaan sieluani joka sanalla. Hän saa elämän maistumaan ihanalle. Hänen kanssaan pystyn itkemään, hänen kanssaan jaan pahan oloni. Hänen kanssaan puhun, puhun ja puhun. Niistäkin asioista joista en muiden kanssa puhu. Hänen kanssaan aika rakentaa jotain kaunista välillemme jos on rakentaakseen. Ja kun sielumme sulautuu yhteen, sulautuu myös vartalomme. Hyvää kannattaa odottaa.

En ole rakastunut, ehkä pienessä määrin ihastunut heidän...piirteisiinsä. Enkä halua edes rakastua, en ihastua. Haluan nauttia Elämästä näin, kosketella, tuntea olevani, haistella, tutkailla, hengittää syvään ja tuntea...millainen olen ja mistä nautin.
Pelkään etten uskalla edes koskaan enää rakastaa, rakastua, antaa itseäni rakastettavan. Pelkään mutta toivon parasta.

Parasta tässä päivässä on kuitenkin se, että kun katson peiliin, siellä hymyillään. Sen tosiaan näkee naamasta kun lakkaa saamasta.

"Seksi on kuin pizza: kun se on hyvää, se on erittäin hyvää, ja kun se on huonoa, on se silti aika hyvää." - seinäkirjoitus